Beoordelingen van Santorini Groningen

Recente recensies van Santorini Groningen

5 sterren na 574 reviews

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top & snel

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik zeg geen augurk krijg ik vervolgems 4 plakken op mijn burger. Ook die saus door het hele doosje heen.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer genoeg half uurtje te laat verder niets dan lof

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk een dikke 10

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. En ook goed warm. Dikke prima.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd op tijd en altijd heerlijk.

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle onderdelen van de uitgebreide mixed grill maaltijd waren absoluut verrukkelijk te noemen. De bezorging was zeer ruim op tijd en werd op een zeer vriendelijke aan de deur afgeleverd.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten maar bezorging 3 kwartier later dan gevraagd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was later dan gepland, maar wel een gratis grote fles cola

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza maar nooit meer bestel ik in het weekend thuisbezorgen Ik heb 2 uur op mijn pizza gewacht, deze wachttijd had ik graag willen lezen op de site voor de bestelling te plaatsen Ik kom weer doordeweeks afhalen 👍 De pizza is altijd heerlijk 🍕

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als het druk is mag je 2 uur wachten..maar dat moet je ook net weten. Vlees is goed, gebakken aardappel ztten in zn bakje komt vocht bij en worden ze zacht . Ik hou meer van gebakken aard die knapperig zijn

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was prima ,temperatuur was niet meer warm genoeg. Vond de bezorgtijd van 2 uur en 15 minuten veel te lang . Bezorgtijd eerder aan geven ,voordat de bestelling afgerond is ,dan kan de klant beslissen tot bestellen voordat de betaling afgerond is.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hij was alleen een half uur te vroeg.....

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig de sparib was weer een dikke 10 Pizza ook

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim van te voren besteld voor een specifieke tijd en kwamen de 2 calzone pizza’s ruim Een uur later brengen. Helft van de pizza’s hebben we weg kunnen gooien want de onderkant was zo nat dat het aan het karton plakte onmogelijk om los te maken zonder het karton van de doos mee te nemen dus onderkant was niet te eten. Voorheen altijd tevreden geweest maar de laatste keren ben ik niet meer tevreden dus voor mij geen Santorini meer

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was precies op tijd, eten vers en goed warm!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijke burgers😍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima keus; lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk, spareribs waren wat taai. Normaal zijn ze heerlijk!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk, heerlijk!! En snelle bezorging!

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijke pizza's gegeten 👌

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom heerlijk gegeten. bezorging ook prima. zelfs iets eerder dan aangegeven.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was van goede kwaliteit en erg lekker.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima op tijd en weer super lekker !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten super jongens

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was keurig op tijd. Het bestellen was een fluitje van een cent. En we hebben heerlijk gegeten. Als vanouds! We komen graag weer terug.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Toppers, Mixed grill is echt een aanrader, wij hadden er ook de buffels Wings bij besteld. Toppers bij Santorini

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was super lekker we bestellen zeker weer en keurig op tijd bezorgt een dikke prima!!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lamskoteletten waren heerlijk.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's smaakten prima. Alleen hadden wij bij 1 pizza ( Quarto Formagi met salami) een extra ingrediënt besteld en betaald. Namelijk broccoli. Maar de broccoli zat er helaas niet op.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima in orde. Op de afgesproken tijd was het eten gereed!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

er is niks op aan te merken het was goed

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd blij! Lekker eten, afspraak is afspraak, lieve bezorgers, topteam!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superveel keus en alles is lekker! Bijna te grote porties, vers, verzorgd en warm.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer goed, ook lekker warm. Enig minpuntje was dat wij duidelijk hadden aangegeven geen cola te willen, helaas kregen wij toch cola, dat was jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte goed, werd keurig op aangegeven tijd geleverd door vriendelijke attente bezorger. En een grote fles cola gratis!! Echt top!! Wij raden Santorini aan. Ook wanneer zij weer open zijn. Gezellige plek met altijd fijne bediening!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Pizza pasta en lasagne, weer heerlijk zoals alrijd.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uiteindelijk meer dan 2 uur gewacht op een pizza die aangebrand was en lasange met meer lasange bladeren dan vulling. Erg jammer normaal erg lekker.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals altijd.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, prima van smaak en meer dan voldoende voor 1 persoon. Ook de bezorging was prima. Al met al ga zo door.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima !

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekker eten

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon lekker!!!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, maar een beetje teleurgesteld vanwege de champignons op mijn dochtertje van 5 haar pizza. Had verzocht om die achterwege te laten.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, alleen bezorging duurde veel te lang...

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker helemaal top

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de Griekse, Italiaanse en Amerikaanse gerechten zijn heerlijk. Voor het hele gezin iets naar wens.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goede portiegrootte en het smaakte goed.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hij was weer heerlijk de pizza

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en goed eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, alles netjes verzorgd zoals het hoort

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, lekker gegeten !

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en vlot bezorgd!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hamburger was erg lekker maar een beetje koud. Patat en salade ook lekker. Bezorging optijd.

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom snelle levering, zrr aan te raden.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Besteld:pizza. Snel klaar, lekker krokante bodem en goed gevuld. Met de afhaal actie een enorm aantrekkelijke prijs. Ik ben fan.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

superfijn dat t ondanks t slechte eer toch bezorgd werd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer uitmuntend!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was echt top. Mooi op tijd en nog lekker warm. Top

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heeelijk eten en precies op tijd

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Pizza's zijn heerlijk, maar vandaag de spareribs getest.... Santorini kan echt alles, wat waren ze lekker en een grote portie ook! Wat een verschil met spareribs express, ik haal de volgende keer de spareribs gewoon bij Santorini, prijs beter, kwaliteit beter, portie groter, wat wil je nog meer

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima schotel(mixend grill) Goede friet/salade/rijst. Voor herhaling vatbaar

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en op tijd bezorgd.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer Grieks kunnen bestellen die ook in Hoogkerk levert, fantastisch! Heerlijk gegeten en zeer snelle levering, hele vriendelijke bezorgster.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk net zoals altijd, iets later niet veel later. Patat was wat slof smaak was goed!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super snel en super lekker .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was voortreffelijk, zoals gewoonlijk. Hebben alleen maar complimenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en zelfs een grote bak ben&jerrys gekregen.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op tijd, eten was lekker maar had iets warmer mogen zijn

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Correcte en tijdige levering; prima verpakt en uitstekend van smaak

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er mooi op tijd en werd zelfs bezorgd door een hele leuke dame. Daarnaast was het hartstikke lekker. Ik was alleen wel verrast dat ik een calzone had, want ik dacht een pizza carbonara speciale had besteld haha. Niks op aan te merken verder!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zo als altijd

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top!

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bodem was iets dunner dan eerder, dat was fijn. De smaak was uitstekend!!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Twee Gyros maaltijden besteld voor de afhaal. Bijzonder vriendelijke ontvangst. Maaltijd uitstekend verzorgd. Prima kwaliteit vlees (geen vette bellen zoals bij Gyros vlees uit de supermarkt) en mooie porties.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en top gegeten

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging laat weer lang op zich wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed geregeld en zeer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk super kwaliteit. En precies op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed zoals altijd

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelfs op een waarschijnlijk enorm drukke nieuwjaarsdag weer heerlijke spareribs!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza was koud m,ist knoflook

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer . Snelle bezorging

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk lekker gegeten. Ietwat later wegens drukte maar dat is begrijpelijk. Hier bestel ik snel weer!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was lauw en bodem erg hard en droog. De bezorging was ook wat later dan verwacht.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker en ook nog heel heet toen het gebracht weert

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke lasagne (goede saus, niet te zout, lekker veel kaas, pizza Hawaii (goed belegd, lekkere bodem) en mixed grill! Gebakken aardappeltjes en patatjes ook goed op smaak. En de baklava als toetje was ook verrukkelijk! De vegetarische schotel was helaas niet voor herhaling vatbaar: weinig smaak en het bladerdeeg was iets te donker aan de onderkant. Bezorging was goed, goede en stevige verpakking, vriendelijke bezorger. Flesje frisdrank (actie) was alleen niet meegekomen... Al met al wel heerlijk gegeten!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten. En doen dat graag weer een keer. Met vriendelijke groet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en op tijd klaar, dit is een plek waar we zeker vaker naartoe zullen gaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was alles erg lekker van ons een dikke plus plus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen wel vaker.Het eten was goed warm en mooi op tijd. Dus onze kerst was top!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Genoten van ons kerstmaal!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten mix grill Had alleen telefonisch afgesproken kipfilet in plaats van lamskotelet Moest dit bij opmerking plaatsen Helaas mis gegaan

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten en snelle bezorging. Echt TOP

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afleveren en eten zelf was prima !

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteravond bestelling geplaatst. Het liep erg uit doordat er mega veel bestellingen in zeer korte tijd waren geplaatst. Mijn bestelling werd pas 50 minuten later dan mijn geplande tijd geleverd. Maar doordat de eigenaar rustig uitlegde wat er aan de hand was en in deze tijd een beetje geduld ook wel op zijn plaats is, rustig gewacht tot onze Griekse hap klaar was. Kreeg drankje aangeboden. Netjes. Wij waren blij verrast toen we thuis de dozen met eten openden: enorme porties, goed bereid en verpakt. We hebben gesmuld. Santorini: veel dank en succes in deze periode!!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mensen moeten niet zo zeuren.. Eten is altijd prima en een dag voor kerstavond kun je verwachten dat het druk is. Altijd lekker eten en goede service.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer top en de bezorging ook zo vrolijk en zelfs voor mij de deur dicht gedaan.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza en fijne lamskoteletjes. En mooi op tijd bezorgd.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker 👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles prima verzorgd.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig 👍👍👍

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke pizza. mooi op tijd bezorgd. helaas niet erg warm meer.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

klein foutje bij de bezorging, dit was snel opgelost. Hierbij kregen wij een wijntje als sorry. vriendelijke zaak, en natuurlijk net zoals altijd heerlijk eten!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super goed gegeten en netjes verpakt.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laatste tijd een aantal keren de mixed grill 2 besteld. Iedere keer erg smakelijk en mals vlees. De bijgerechten zijn ook prima. Alleen jammer dat er standaard geen tzatziki bijzit. Onze laatste bestelling werd door onze eigen onoplettendheid om 16.15u bezorgd i.p.v. 18.30u. We hebben het eten opgewarmd en zelfs toen was het nog steeds heerlijk! We kijken alweer uit naar de volgende bestelling!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizza alleen is de ei toch een dingetje wat telkens fout gaat. vorige keer er niet bijgedaan en deze keer nog rauw net een hap snot wat je nam had direct geen honger meer. Jammer want hij kan zo lekker zijn

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed! Goede kwaliteit en snelle bezorging.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en ruim voldoende.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten laten bezorgen. Prima geregeld. Het eten was echt héél lekker. Voor herhaling vatbaar.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer lekker hoor buurman

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hij was weer heerlijk

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima spaghetti weer!

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!!

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

superservice!!

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren vaste klant: altijd klantvriendelijke medewerkers en nooit eten gehad dat tegenviel. Op sommige momenten super snelle bezorging, soms wat minder snel, gemiddeld een topscore! Een aanrader.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goed en nog goedkoop ook

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voortreffelijk, zoals gewoonlijk. Aanbevolen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kipfilet één stuk was niet gaar. Gevraagde mayonaise in plaats van knoflook saus zat er niet bij. Cola light was gewone cola. Dus al met al niet zo goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed! Heerlijk vlees!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goed eten en op tijd

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was uitstekend!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was niet warm.Jammer, wel smaakvol

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat dingen aangepast, was geen enkel probleem, snel bezorgd en lekker

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De drie maaltijden waren voldoende voor vier eters.De smaak was prima. De maaltijden konden wel wat warmer worden geleverd.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker, niet duur, vrij snel....ga zo door

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben zeer vaak bij jullie de heerlijke spareribs besteld. Deze keer waren ze zeer slecht en niet van het bot af te halen. We hebben ze weg moeten gooien.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan er altijd erg van genieten, heerlijk!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, goed gekruid, warm bezorgd en waar voor je geld

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top spaghetti

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer naar tevredenheid, erg smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De levering was ruim een half uur later dan aangegeven, het eten was lauw

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was heerlijk

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden over het eten. Levering was ook super snel

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat het druk was kregen wij toch keurig onze bestelling op het gewenste tijdstip. Top

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het eten lauw geworden , dat komt doordat we zo lang hebben moeten wachten denk ik , en we hebben ons fles drinken niet ontvangen smaak was prima maar in de giros zaten te veel kleine harde stukje , jammer jullie staan hoog aangeschreven bij mijn broer , nou het heeft niet de verwachting voldaan

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza die ik besteld had was erg lekker. Helaas duurde het wel een uur en 45 minuten voordat deze bezorgd werd.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza, net uit de oven, keurig op tijd, niets meer aan doen.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was iets later afgeleverd dan gemeld, maar dat kan gebeuren. Het vlees van de Mixed Grill en de Cheeseburger waren erg lekker. Alleen waren de gebakken aardappelen erg koud en heel slof. Geen aanrader.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekkere pizza

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en vriendelijke bezorgster.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging. Vrouwelijke bezorger mepte na haastig aan te bellen flink op de deur. Had niet gehoeven. Gyros was erg zout.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was lekker alleen jammer dat wij 2 uur hebben moeten wachten op het eten nadat wijzelf contact hadden opgenomen. En er zat helaas geen baklava bij zoals was beloofd.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, super lekker!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaker wat besteld en alle keren heerlijk gegeten. Super goed restaurant. Toppers.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en goed qua temperatuur, het was weer genieten! Weer voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via homepage bestellen gaat zeer goed. Giros is OK maat iets te zout.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat heb ik weer genoten van de beste, supermalse gegrilde kipfilet die je je maar kunt bedenken. Alles nu ook weer, uiterst verzorgd en even lekker als altijd, wij worden nooit teleurgesteld door Santorini, zij houden de hoge kwaliteit in stand!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was als gewoonlijk weer goed. Maar we moesten deze keer we heel lang wachten. Terwijl de status van de bestelling heel iets anders aangaf.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste spareribs ooit,.megaalekker!!! De bezorging duurde erg lang maar.wrs Druk op n zaterdagavond. T was t wachten iig waard.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, boven verwachting en echt een aanrader om te bestellen. Eten was nog goed warm bij het bezorgen. Via de site geef je aan hoe laat je het wilt hebben. We werden direct gebeld dat het druk was en of het geen probleem is dat het een half uur later komt. Het langer wachten werd beloond.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

30 minuten te laat, waardoor patat heel slap was. Smaak en hoeveelheid was zoals gewoonlijk weer top.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo perfect op tijd, altijd lekker! Superservice!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en op de afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed en lekker zoals altijd.. heeeeel klein minpuntje: we kregen coca cola zero in plaats van gewone coca cola. maar daar kan ik iemand anders vast wel blij mee maken..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker hoor

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had doorbakken gevraagd helaas moest de pizza opnieuw nog extra minuten in oven. Weinig beleg ook.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt heerlijk en ook nog lekker warm! De bezorging duurde net iets langer dan een uur, dat kan beter op een woensdagavond. Via de mail word je wel keurig op de hoogte gehouden.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker. Een dikke 9 😄😄

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd; lekkere ribs, frieten en salade

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden. De bestelling was precies op tijd, nog goed warm. De vier verschillende gerechten smaakten goed, authentiek en waren lekker gekruid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza calzone met wat extra's. Hij was zo ontzettend gevuld dat ik er eigenlijk te veel aan had. Prima optijd bezorgd. Ik ben erg tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer voortreffelijk. De gasten die bij ons waren vonden het ook erg lekker. Bezorging was later als aangegeven maar dat kwam omdat het erg druk was. Eigenaar heeft persoonlijk excuses aangeboden voor late bezorging. Was maar 20 minuten later. Maar we hebben weer genoten van het eten. Dat was het wachten wel waard.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd oke

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, heel erg lekker!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zelf afgehaald i.v.m. vele reviews over lange besteltijd. 2x mixed grill besteld en een losse patat. Alles zeer goed warm en heerlijk van smaak. Portie is ook meer dan voldoende. Klein verbeterpuntje: Op de website staat gratis drankje bij bestelling op de website, deze is vervolgens niet te kiezen en bij afhaal wordt er ook niet naar gevraagd door Santorini. Zal het de volgende keer aangeven bij opmerking bij bestelling.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke pizza's. Snel en op juiste tijd geleverd. Ook nog een gratis fles drinken. Wel via hun eigen site bestellen! Ook het Grieks eten is aan te raden

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een aanrader die mix grill 2.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom was het eten weer super!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was tijdig geleverd en smaakte prima. Graag een volgende keer wat meer salade standaard erbij.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeteqn, bezorgd op de gewenste tijd en goed op temperatuur. Kleinigheidje; we hadden gekozen voor fanta maar we kregen cola.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Netjes verpakt. Top!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend op tijd en goede kwaliteit. Een aanrader

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk gegeten en het was er snel. Tot de volgende keer!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijk voedsel, onder andere gegrilde kipfilet, iedere keer weer perfect mals. Het is een feestje op tafel. Zelf een ouzo erbij schenken en je waan je in Griekenland. Mijn lievelingsrestaurant.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk zoals altijd, wij waren weer tevreden

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd, heel erg lekker eten, supervriendelijke bezorgers, topservice!

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch! Zeer smakelijk, warm en op tijd bezorgd. Dikke pluim.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en de mix grill 2 was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen hier nu regelmatig. Elke keer lekker.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👌👌

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere spareribs.

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorgtijd van 2 uur lang vond ik echt behoorlijk lang voor een kleine bestelling

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, Genoeg, Kwartiertje later als afgesproken..

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en kan zeggen dat ik dit de beste Griekse restaurant van Groningen.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza’s voor een prima prijs. Veel beter dan de DOMINO’s of NY pizza junk.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Top bezorger, dank je.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd. Heerlijk gegeten. Goed gebakken en verse producten. We bestellen zeker vaker!

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed en snel en lekker, zoals altijd!!

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar en erg lekker

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten !

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wel lekker Alleen broodje was erg taai. Dat was beetje jammer. Bestel vaak en altijd goed 👍👍👍

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer deze week deze week eten bij jullie besteld en.laten bezorgen het was weer verrukkelijk!!!!

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De mix grill 2 was weer heerlijk dus echt een aanrader!

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had verzocht om op de verpakkingen aan te geven wat in de verpakking zat (handig bij meerdere pizza's bijv.). Helaas was dit niet gebeurd.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wij hebben verrukkelijk gegeten het eten was nog goed warm en knapperig thuis bezorgt via hun eigen site. gaan dit zeker vaker doen!!!!

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. De lasagne was perfect.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch! Heerlijke malse gegrilde kipfilet en giros, aardappeltjes, salade, rijst.. Zeer verzorgd en een feestje iedere keer weer.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. En snelle bezorging. Een aanrader.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was lauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza ' s , prijs vind ik ook goed en pizza s worden netjes bezorgd zonder tussenkomst van thuisbezorgd .

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en het is altijd heerlijk!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hij was weer heerlijk

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op aangegeven tijd heerlijke maaltijden gekregen

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hamburger niet smakelijk helaas.

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb echt heerlijk gegeten! Goede spareribs en hele lekkere aardappelschijfjes, die totaal niet slap geworden zijn door het bezorgen. Meestal zien de salades bij bestellingen er niet zo lekker uit, maar deze ziet er vers uit en smaakt ook goed. De pita spinazie met feta was ook echt heerlijk. En het werd ook nog bezorgd door een vrolijke bezorger. Ik schrijf niet vaak een recensie, maar ik werd hier zo blij van dat ik het niet kan laten. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Moest iets langer wachten vanwege de drukte, maar kwaliteit van het eten is super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Teveel deeg, droog en aangebrand aan onderkant, helaas

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en vriendelijke bezorging,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De aardappelschijfjes waren wat slap maar verder was alles heerlijk, zoals altijd!

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kok had weinig inspiratie toen hij mijn vegetarisch hoofdgerecht maakte. Portie was veel te klein en niet warm. De smaak die hij had uitgekozen voor mij was wel oke. Jullie kunnen vast iets beters bedenken om ook de vegetarische klanten te bedienen. Op deze manier is het een no-go voor mij.

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij wonen eigenlijk iets te ver weg, zodat het eten niet meer heet was maar we hebben ervan gesmuld. En we hadden zelfs nog een restje voor de volgende dag

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoewel het ruim een uur duurde voordat de bestelling bij ons thuis werd bezorgd was de kwaliteit van de bestelde maaltijden wederom uitstekend. Aanrader !

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Grieks eten. warm en lekker van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend, aanbevolen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Het eten was heerlijk en prima verpakt. Ook was het nog goed op temperatuur bij aankomst. Ik had Gyros met suflaki en aardappelschijfjes. We hebben erg lekker gegeten en gaan in de toekomst hier zeker weer bestellen. Vijf sterren voor jullie!

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en bezorging op afgesproken tijd 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en goede levering!

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk, erg lekker. Top!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles AOK, lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer was de pizza te zout, en het lijkt net of er elke keer minder op de pizza zit. Deze keer dus niet zo tevreden.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer heerlijk en snel geleverd

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren erg enthousiast over de geleverde pizza. Hij was geweldig. Onze complimenten.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delivery was punctual, arrived right around when they said it would. Very little plastic in the packaging, paper boxes and bags instead, which is a plus for me. The order was correct (which is not exactly a given in Groningen for some reason). Ordered the moussaka, calzone, dolma, and the "pita" pastry. All the food was great! Very much enjoyed everything. The dolma were a bit pricey for what you get, but I was pleasantly surprised with everything else. Definitely going to order from here again!

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geleverd op de afgesproken tijd door een vriendelijke bezorgster en nog het belangrijkste het eten was lekker en ruim voldoende

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hij was weer heerlijk

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen complimenten, het was heerlijk.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren zijn wij trouwe fans van Santorini. Mijn vrouw had laatst gebeld dat wij vonden dat de Giros de laatste tijd te zout was (indien nodig kun je er immers altijd zelf nog iets opdoen). Dus nog maar weer eens besteld en inderdaad de Giros was nu minder zout. Het gaat de goede kant op. De suvlaki was overigens uitstekend. Tot de volgende bestelling. Groet Leo & Mar.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, jammer dat ze het blikje fanta zijn vergeten voor mijn dochter. Verder top.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles naar wens verlopen.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima aardappels en krokante kipjes👌🏼

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende pizza voor een hele fijne prijs!

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima in orde helaas bezorging duurde te lang 18.15 bestellen en om 20.05 de bestelling krijgen vindt ik niet goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza was op tijd klaar, warm en erg lekker. En dat voor 6 euro. Danku

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste burger die bezorgd wordt !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en allervriendelijkste bezorgster.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was erg lekker allemaal

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uiterst vriendelijke bezorger, het eten was ZALIG. Zeer goed verzorgd. Het is altijd een feestje.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Keurig op tijd. Kwaliteit👍

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Mixed grill 1 en 2 besteld, zelf afgehaald. Heerlijke smaak, goed warm, ruime porties.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was op tijd klaar en heeft goed gesmaakt. De "fresh towel" was zeer welkom!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en werd goed heet bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In èèn woord, uistekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer heerlijk

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Verse frietjes, heerlijke biefstuk!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker 👍👍

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect. Op tijd, lekker!!!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te laat. Wij hebben 30 min om te eten. Voor 17:30 besteld. Om 17:55 bezorgd. Helaas

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s, zoals altijd :)

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van familie hoorden we dat jullie geweldig zouden zijn, wat een tegenvaller, het vlees was erg droog en absoluut niet geweldig. We hadden om 18.00 uur besteld en kregen het om 19.40 uur, wat een blamage. Heel jammer.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden; smakelijk en ruim voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, en keurig op tijd bezorgd!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd. Het eten smaakte heerlijk en was gekruid met lekkere Griekse kruiden en specerijen. Een aanrader!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals gewoonlijk weer lekker. Deze keer wel heel lang moeten wachten. Ook de bezorgtijd die in de mail werd bevestigd werd niet gehaald. Krap aan 40 minuten later

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed zoals altijd

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beide pizza's waren lekker en goed warm.Baklava was ook heerlijk. Eten werd snel gebracht, veel eerder dan verwacht dus top!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en allervriendelijkste bezorgster!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige pizza, snelle service. De inhoud van de flessen wijn op de menukaart klopt overigens niet. Er staat 75ml terwijl het 75cl is. Het gaat dus om een fles wijn van normaal formaat.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, alleen miste de scherpe die wij erbij besteld hadden. De bezorging was niet geweldig. Ik kreeg mail dat de bestelling erom 19:15 zou zijn. Uiteindelijk is het om 8 uur bezorgd.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk thuis Grieks gegeten! Goed warm en mooi op tijd. Doen we zeker nog een keer!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere wings, snelle en vriendelijke bezorging. Bedankt!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal is het altijd super maar bij deze bestelling was het een stuk minder. Bestelling kwam 25 min te laat en het brood proefde alsof het net ontdooit was. Erg jammer want normaal is het een stuk beter!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere gyros ander vlees was ook lekker. Gratis fles cola erbij. Ik ben tevreden

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker pasta's uit de oven! De tzatziki met brood was ook heerlijk. Gratis 1,5 literatuur fles Fanta was ook chill, thanks man!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en lekker snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er werd gezegd dat het eten pas om 2055 zou komen, dat bleek later toch een uur eerder te zijn. En de gyros was erg zout... Verder: lekker! Pim Loeff.06 30442112

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De spareribs en gyros schotel waren veel en goed. Kijk wel eens of jullie minder verpakkingsmateriaal kunnen gebruiken, want dat leek onnodig veel.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen hier altijd. Lekkere pizza's, goede service!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima Calzone voor goede(afhaal) prijs.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima prijs kwaliteit spare rib menu

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de eerste keer thuis bezorgd. Doe ik zeker nog wel eens.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke goed gevulde asperge pizza en ook nog in de aanbieding! Komende week de gyros en de spareribs uitproberen

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, maar werd helaas wel een halfuur later bezorgd dan oorspronkelijk aangegeven.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gyros is te zout. Regelmatig de laatste tijd besteld maar het blijft te zout. Wij dachten dat het eenmalig was maar helaas. Hopelijk wordt hier wat aan gedaan want de kwaliteit is over het algemeen goed.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half vijf bestelt, 5 over 5 bezorgd. De pizza was weer erg lekker, meneer van de bezorging super vriendelijk, heeft de pizza's netjes op het bankje neergezet en ging op afstand staan. Dit was de eerste die het zo deed. Keurig petje af voor deze meneer.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van het eten was super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend, en precies op tijd , zelfs iets eerder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker👍👍

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza's, Prima prijzen!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en goeie service!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd keurig op tijd, altijd bereid om topservice te bieden. Maar, mijn pizzabodem was karton en de vulling ondermaats. Ben ik niet gewend.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. Flinke porties. Frisse salade en de vergeten cola werd ongevraagd nageleverd. Het smaakte prima. Gaan we nog eens doen

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en erg lekkere pizza.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs. Lekker gekruide frietjes en aardappeltjes. De gratis fles cola mag wel een klein flesje zijn of dat je kan aangeven dat je het niet hoeft.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed en snel, zoals altijd!!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en niet duur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goed! Niks op aan te merken.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was heerlijk

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Duurde wat lang, maar pizza’s zijn prima!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekker eten. Goede communicatie (per telefoon). Zeer vriendelijk medewerkers. Perfect!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten giede service top

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, en een fles cola erbij voor de service. Heel schappelijk.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd eerder bezorgd, dan wat er in de mail stond, patat was niet erg warm meer . Maar het was weer heerlijk, pizza was ook lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben erg lekker gegeten.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer heerlijk!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Alleen helaas voor de 2e keer mayonaise ipv knoflooksaus besteld maar wel knoflook gekregen. Verder niets dan lof.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍👍Geweldig broodjes hamburger gehad

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten!

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk mals de gegrilde kipfilet. Altijd lekkere aardappeltjes erbij, rijst, salade... Geniet momentje, met ouzo erbij een klein feestje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten als altijd! Ik had een foutje gemaakt met het adres (mijn fout dus) waardoor de bezorger eerst naar het verkeerde adres ging, na wat telefoontjes kwam hij alsnog en zonder problemen. Zeer vriendelijke bezorger!!

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en goed bij jullie. Super vriendelijke bezorging ook altijd. Alleen gister had ik geen Ben en Jerry gekregen bij mijn menu. :(

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, correcte bezorging. Gaan we vaker doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was er binnen een half uur en het eten was prima, kregen er nog een gratis fles cola bij omdat er direct bij Santorini bestelde, aanrader!

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zondag, het zal wel druk zijn geweest, echter liet de kwaliteit niets te wensen na. Het eten was heerlijk, warm en goed verzorgd. Echt waar voor je geld! Ik ga hier zeker nog een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Op afgesproken tijd klaar. Netjes verpakt en zoals altijd uitstekend bereid (-:

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dikke prima!

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Garnalencocktail: heel weinig garnalen, heel veel sla. Jammer.

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima. bezorging was mooi op tijd. Vlees had iets warmer gekunt

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pasta's, goed verpakt zodat alles nog prima op temperatuur was ook al wonen we aan de andere kant van de stad. De bezorger was behulpzaam, vriendelijk en vrolijk. Hier bestellen we vaker!

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, voldoende hoeveelheid.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mooi op tijd en de gyros was weer heerlijk,

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een dikke prima!

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn inmiddels fan van Santorini. Heerlijk eten, vooral de lasagnes hebben we nergens zo lekker gehad als bij Santorini! Aangezien we aan het verhuizen zijn vroegen we of ze de pizza alvast konden snijden voor ons. Dat was geen enkel probleem.

, 04-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, maar wel te zout. Heel vriendelijke bezorgster.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker weer, als we gaan bestellen doen we het hier.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, exact op de gevraagde tijd bezorgd. Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dikke prima!

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed eten !! Lekkah !!

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Shoarma was een beetje te ver door gebakken harde stukjes Verder alles uitstekend

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍👍Geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd goed, echter zijn de bezorg tijden de laatste tijd langer. In het het weekend meer dan een uur of zelfs nog langer (wordt wel keurig aangegeven na bestelling). Maar als je met iDeal hebt betaald kun je dus niet meer terug. En de laatste twee keer zat er bij mijn schotel die ik altijd bestel geen bifteki. Anders had ik 5 sterren gegeven.

, 14-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima website, prima snelheid van bereiden, prima bediening, prima prijzen en de pizza smaakte ook prima. Wat wil een mens meer?

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klantvriendelijk, snel geleverd. En je wacht niet zo lang op je eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top!

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg via de mail de verwachte bezorgtijd, ruim 1.5 later na mijn bestelling. Helaas kwam de bezorger pas na meer dan 2 uur. Het volste begrip voor nieuwjaarsdrukte. Was jammer maar niet gebruikelijk voor Santorini. Eten was prima, warm en aardappelschijfjes lekker krokant.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer hier bestelt, en dat gaan we zeker vaker doen.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was nieuwjaarsdag dus een lange levertijd. Om 17:45 besteld, verwachte levertijd 19:15. Dit leek me reëel voor een dag als deze. Helaas werd het een uur later (20:15). Vond het wel jammer dat ik 2x moest bellen om te vragen waar mijn bestelling bleef in plaats van dat men contact opnam met mij via e-mail of telefoon.

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza's!

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op maandagavond besteld, duurde op moment dat ik mail kreeg dat bestelling onderweg was nog een half uur voor het eten er ook echt was. Daardoor was het erg lauw. Verder smaakte het heel goed, niet druipend van het vet. Voor herhaling vatbaar

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Was echt heerlijk !

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit, heerlijk.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed. Erg lekker en bezorging prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 10-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en snel thuis

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle, heel vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gyros, ruime portie met lekkere patatjes, aanrader voor een bestelavondje!

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker en vriendelijke bezorger.

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Portie was mooi qua grote. Het eten warm en lekker gekruid! Je krijgt waar voor Je geld. Aanrader!

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

precies op tijd en lekker

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super! Heeeerlijke tortelinni en vriendelijke mensen! Soms duurt de bestelling wat langer maar doorgaans binnen een uur.

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

De pizza’s zijn lekker. De communicatie moet alleen beter. Ik kwam de pizza’s halen op de afgesproken tijd, maar moest 20 min. wachten. In het vervolg graag telefonisch hierover informeren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle, heel vriendelijke bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mooi op tijd, eten goed warm en lekker

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always good!

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was heerlijk, en snel geleverd.

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles AOK!

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het systeem gaf na de bestelling 20.00 uur aan, dat het geleverd zou worden. Dat zou een uur later zijn. Had ik dit vantevoren geweten, had ik niet besteld. Dat duurde mij te lang. Tot mijn verbazing ging om half 8 de bel. Het was al klaar. Een dikke meevaller. Eten is zoals gewoonlijk heerlijk. Niks mis mee. Normaal gaan we naar jullie toe, nu eens wat anders..

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker 👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima !

, 10-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Pizza’s zijn altijd snel bereid en op het afgesproken tijdstip klaar. Topkwaliteit!

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd: prima maaltijd en aardige, vlotte bezorging.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn beter gewend bij Santorini Pizza was niet zo warm en frites en aardappeltjes waren beetje slapjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza’s voor een goede prijs bij afhaal!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en heel vriendelijke snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, lekker

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

De pizza was heel lekker

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Top

, 03-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Waren weer prima pizza s en door het afhalen prima geprijsd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen via de website, netjes gebeld dat het ook iets later kon worden door de grote hoeveelheid pizza’s, gebeld toen de bestelling bijna klaar was en was ook binnen de tijd dat afgesproken was, dus helemaal top met zo’n goede service. De pizza’s waren ook heerlijk, voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als zo vaak was de bezorgtijd weer lang (meer dan anderhalf uur op een maandagavond).

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goed verzorgd. Heel vriendelijke bezorgster.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Bezorging kwam precies op tijd. Wensen worden ingewiiligd. We vroegen on een fles cola light ipv gewon cola, kregen het ook keurig. Als je lekker Grieks wilt bestellen dan is dit zeket een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten en goeie bezorging en snel thuis toppers

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Aanrader

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvol. Het slabakje, mag om mij wel meer zijn. Voor de rest heerlijk gegeten

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, zowel het vlees als de pizza's. Het werd ook snel bezorgd. We zullen absoluut vaker bestellen.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best delivery service in Groningen.

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten. Op afgesproken tijd gebracht.

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed maar bezorging duurde weer anderhalf uur.

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snel bezorgd op zondag! Binnen een half uur! Lekker gegeten - grote porties!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Gyros en calzone besteld. Was lekker, ruim voldoende, alles was vers en niet vet. Alleen de calzone was niet zo warm meer. We gaan hier zeker vaker eten of bestellen. 👍🏼

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, net als alle vorige keren. Kregen een gratis fles frisdrank, vroegen om ern light cola, kregen dat ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de derde keer besteld en weer heerlijk gegeten, Super netjes bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, vlot geleverd.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels meerdere keren besteld en verschillende dingen geprobeerd bij santorini waaronder bifteki, hamburgers en spareribs. Alles was elke keer smaakvol en snel geleverd. Inmiddels een van onze favoriete plekken om eten te bestellen.

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten maar vond de diamanthaas maar een klein stukje

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

We halen altijd pizzas af voor 4,99. Altijd goed en heerlijke aardappelschijfjes!

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoeveelheid prima. Smaak prima. Wel jammer dat het eten lauw was.

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten.

, 28-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Helaas karig belegde pizza

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en heel vriendelijke snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top! Lekker eten, vriendelijke bezorgers en geluisterd naar de extra wens. Er was wel iets vergeten, maar na een telefoontje is dit met excuses en een goedmakertje perfect opgelost. Aanrader!

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten; vlot geleverd

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed. Heel veel vlees (gyros) , dat ging niet op. Pizza ook prima.

, 14-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker, we halen het zelf op dus alle pizza 4,99!

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, zoals vooraf voorspelt kwam het eten op de juiste tijd. Het was verzorgd en zag er netjes uit. We hebben weer super lekker gegeten

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker. voldoende. op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede service / kwaliteit verhouding. Lekkere pizza's en vriendelijk personeel. Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en bezorgtijd conform opgave

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vervangende wijn was niet te drinken, jammer.

, 01-05-2019

Kwaliteit:

Rating

t Was lekker!

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Leuke meid in de bediening :)

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk! Helaas geen fles cola ontvangen die ik gratis zou krijgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

De pizza's waren goed, maar de extra ingredienten waren niet toegevoegd. Dit was wel jammer omdat we er wel gewoon voor betaald hebben. Helaas kwamen we thuis er pas achter dat de extra ingredienten misten, en om hier voor apart terug te gaan was niet echt een optie. Goede pizza, maar graag wat meer aandacht bij het opnemen van de bestelling.

, 18-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, we kregen zelfs een gratis fles frisdrank. De bezorgingstijd is erg lang tho, zo'n 1,5 uur voor ons.

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijk eten!

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en op afgesproken tijd geleverd.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren de spareribs niet van de kwaliteit die ik gewend ben (hot besteld), de jalapenos misten namelijk. Verder was de patat minder goed gekruid dan anders en leken ze ook minder goed gebakken. Hopelijk was dit eenmalig, want voor deze ervaring was ik erg lovend over Santorini en hun spareribs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s en goede sfeer. Super aanbieding bij zelf ophalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en punctuele bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs/kwaliteit verhouding is prima. Wordt, zelfs op zondag, snel bezorgd en de hoeveelheid is ook goed. De spareribs mogen wat mij betreft wel wat meer smaak hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten; op drukke tijd besteld en kwam een beetje later dan gepland, maar het wachten waard.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorgster had 3 Euro te weinig wisselgeld bij zich. Ik hoop het z.s.m. terug te ontvangen. Geen goede beurt!

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, bezorging op tijd. Alleen het pepermuntje bij de gyros maaltijd is elke keer klef. Misschien het pepermuntje verpakken of misschien maar helemaal achterwege laten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zeer netjes bezorgd en was zelf 10 minuten eerder. Als je niet veel eet heb je met zn 3en genoeg aan 2 menu's. Zeer uitgebreide menukaart, dus voor ieder wat wils. We gaan zeker vaker bestellen.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een paar keer geen drinken erbij gekregen, welke je er gratis bij krijgt. Jammer maar voor de rest geen klagen.

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd weer even lekker, goed verzorgd met sauzen, servetten tot pepermuntje aan toe., lekker mals gegrild vlees, heerlijke aardappels, frisse verse salade, warm aangeleverd, Gratis fles cola..Het blijft top!

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten Bezorgingstijd een uur; klopte met wat aangegeven was; het wachten waard

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik miste mijn cola light

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgpizza is natuurlijk altijd een bezorgpizza. Het belangrijkste voor mij is dan dat de ingrediënten goed in verhouding zijn. Niet te veel, niet te weinig. Hiernaast natuurlijk vers. Santorini heeft bij mij een heerlijke pizza afgeleverd.

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en vlot bezorgd

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Goed eten en goede kwaliteit! Ruime porties en goed warm. Netjes ingepakt. Wij zijn fan! Bezorging ook snel

, 31-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch!

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg tevreden! Heerlijk gegeten en de bezorging was mooi op tijd! AANRADER!!!

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd (binnen half uur, uitstekend), gerechten (gyros en pizza) waren goed warm en erg lekker! Hier geen we vaker bestellen!

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke gemarineerde spareribs. bezorger maakte beleefd zijn excuses voor de iets te late bezorging, maar het was koud en glad dus geen probleem.

, 22-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijd was niet erg warm meer maar wel lekker!

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is echt heerlijk en het was ook goed warm. Vorige keer meer dan twee uur gewacht dus wel twijfels, maar dit keer aangegeven 45 min en hij kwam precies op tijd. Aanrader mix grill 2!

, 16-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele snelle bezorging, maar helaas minder geluk met het eten. De lasagne was niet echt lekker: heel weinig tomatensaus en veel te veel kaas. Beetje steen op mijn maag. Cheesecake was ook niet geweldig. Wel wat beter dan de lasagne, maar niet bijzonder.

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde meer dan 2 uur. Na anderhalf uur belde ik naar het restaurant omdat ik mij af vroeg of de bestelling wel goed was door gekomen. Er moesten nog drie bestellingen voor onze bestelling worden afgemaakt. Tevens was er al iets van de mix grill op. Jammer dat dit niet al eerder was aangegeven op de website. Tevens jammer dat wij niet zijn gebeld over de lange bezorgtijd. De dame vertelde nadat ik vroeg hoe lang het nog duurde dat ze over een kwartier (?) bij ons zouden zijn met ee bestelling. Uiteindelijk duurde dit ook nog langer. Wij zijn erg teleurgesteld, vooral omdat we vaste klant zijn, prijzige mix grill bestellen en meer dan 2 uur hebben gewacht. Geen communicatie vanuit het restaurant en achteraf ook geen excuses gehad. Erg jammer want de volgende keer bestellen we waarschijnlijk bij een andere Griek. Het was het geld niet waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 perfecte schotels met lekkere giros en malse gegrilde kipfilet. Super verzorgd met overheelijke gebakken aardappels, salade, rijst, saus, pepermuntje, servet en gratis fles cola! Alles tot in de puntjes verzorgd, goed warm en snel geleverd. Zoals altijd, ook deze keer weer helemaal TOP!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was precies op tijd! De pizza had wel verder gebakken mogen worden en wat meer tomatensaus er op gemogen. Verder was alles netjes verpakt. De kruidenboter vond ik ook niet heel denderend. Zou dit restaurant opzich wel aanbevelen. Prijs kwaliteit verhouding is best goed.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 14-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

via de site besteld, keurig bevestiging per mail, zelfs dat ze onderweg zijn. precies op tijd geleverd en het was heerlijk!

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Alles perfect Leuke afhaal aanbieding

, 04-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijke maaltijd, zeker aan te raden

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was erg lekker en goed verzorgd

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Geweldig personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza's, snel klaar en bij ophalen net uit de oven!

, 31-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelde pizza was niet heel warm meer

, 31-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was prima verzorgd en uitgebreid

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, pas na 1,5 uur bezorgd

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs/kwantiteit verhouding kan beter; Mixed Grill erg duur. Voor de rest prima gegeten en erg snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lang moeten wachten voor het er was. ruim vijf kwartier. maar kwaliteit erg goed!!

, 25-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lkkr

, 18-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza Prima prijs Prima bediening

, 18-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer voortreffelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim anderhalf uur na de bestelling werden de bestelde pizza's bezorgd. Niet warm maar lauw en taai. Toen ik belde om te vragen wanneer de bestelling eindelijk kwam werd gezegd dat het druk was. Wat mij betreft niet voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed! We waren positief verrast over de prijs/kwaliteitsverhouding. Erg smakelijk gegeten. Voor herhaling vatbaar. Ik geef Santorini een dikke 10!

, 15-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het het eten was zeer goed. Is een aan radar.

, 07-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snelle bezorging en een vriendelijke bezorger